Beperkte de Handelsmaatschappij van de Haifusoftware is een Microsoft Verklaarde Partner (MCP), aangezien een met een prijs bekroonde verkoper van uw favoriete software, Ons doel de beste prijzen moet aanbieden, en ervoor zorgen dat u het beste product vindt om uw behoeften te passen.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMicrosoft MS office 2016

de Online Activering met 64 bits met 32 bits Office 2016 van DVD Pro plus Levengarantie

de Online Activering met 64 bits met 32 bits Office 2016 van DVD Pro plus Levengarantie

32bit 64Bit DVD Online Activation Office 2016 Pro Plus Lifetime Warranty
32bit 64Bit DVD Online Activation Office 2016 Pro Plus Lifetime Warranty 32bit 64Bit DVD Online Activation Office 2016 Pro Plus Lifetime Warranty 32bit 64Bit DVD Online Activation Office 2016 Pro Plus Lifetime Warranty

Grote Afbeelding :  de Online Activering met 64 bits met 32 bits Office 2016 van DVD Pro plus Levengarantie Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: De V.S. China HK het UK Ierland Singapore Italië
Merknaam: Microsoft
Certificering: Microsoft
Modelnummer: microsoft bureau 2016 pro plus
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10pcs
Prijs: contact me
Verpakking Details: -Doos
Levertijd: 1-2 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000pcs per week
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

bureauhuis & student 2016 voor PC

,

microsoft bureauhuis en bedrijfs 2016 fpp

de Online Activering met 64 bits met 32 bits Office 2016 van DVD Pro plus de beroeps van het de computersoftwarebureau 2016 van de Levengarantie plus

 

Ongeveer Office 2016-Beroeps

 

Stap in de nieuwe leeftijd van Bureau met deze digitale download die van Microsoft Office-Beroeps de 2016 versies van uw favoriete productiviteitssoftware bevatten. Promotieword, Excel, PowerPoint, Outlook, de Toegang, de Uitgever en OneNote zijn zorgvuldig verbeterd met nieuwe tijdbesparende eigenschappen en een gladde, moderne blik. Natuurlijk, is Office 2016 volledig wolk-geschikt, touchscreen-geoptimaliseerd en toegankelijk via Microsoft-Webtoepassingen om u toe te staan om van overal met om het even welk apparaat te werken.

 

De toegang is een must voor iedereen wie gegevens opslaan, zoeken, moet kunnen beheren en analyseren in één vereenvoudigde interface. Word, Excel, en PowerPoint hebben mooie gerenoveerd die u geconcentreerd om toestaat te blijven op uw werk met nul afleiding.

 

Om professionele resultaten te krijgen, hebt u een professioneel hulpmiddel nodig. Office 2016-de Beroeps bevat de toepassingen u wenst, en u kunt meer van bijna overal doen. Begin het document op uw laotop en wijzig het op uw telefoon of tablet. Herzie en geef met uw collega's uit en bekijk hen in realtime. Met Outlook e-mail, kunnen de gedeelde kalenders en de hulpmiddelen van de taaklijst, u uw programma beheren en uw zaken houden smootly lopend. Gebruikend Uitgever een verkoophandboek met een beroeps gemakkelijk om te creëren kijk of om AcceThe SS te gebruiken volgt de database uw inventaris.

 

Office 2016-Beroeps plus verrichting:

 • Besturingssystemen: Microsoft Windows 10, Microsoft Windows 10 64 bits, Microsoft Windows 8,1, Microsoft Windows 8,1 64 bits, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8 64 bits, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 7 64 bits
 • Fabrikantengarantie: Leven
 • Formaat: Download
 • Min. RAM: 2 GB
 • Gewijzigd Punt: Nr
 • Taal: Arabisch, Kantonees, Nederlands, Engels, Estlands, Frans, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hindi, het Italiaans, Japanner, Koreaan, Let, Wels Mandarin, Meertalig, Portugees, Russisch, Spaans, Zweeds, Turks,
 • Platform: Vensters
 • Type: De Reeksen van de bureausoftware
 • Min. Bewerkersnelheid: 256 Mhz
 • TECHNISCHE VEREISTEN
 • Besturingssysteem: Windows 7 - 8,1 - Vensters 10 (32/met 64 bits) - Windows Server 2012 R2 - Windows Server 2012
 • Computerbewerker: 1 GHz of het snellere, beetje van x86 of x64-
 • Geheugen (RAM): 1 GB voor versie met 32 bits - 2 GB voor versie met 64 bits
 

Wat is binnenmicrosoft office-Beroeps plus 2016?

 
    Word 2016
Deel uw ideeën mee.
Dien moeiteloos professioneel uitzienderapporten en onderzoeksdocumenten in. Neem uw programma of agenda van zachte aan briljante gebruikende plaatsing en het formatteren om tot inhoud toegankelijkere en eenvoudige grafiek te maken die effectiever informatie dan tekst vervoert.

    Excel 2016
Leid, analyseer, organiseer me.
Microsoft Excel maakt het te analyseren, te leiden, en aandeelinformatie op meer manieren mogelijk dan ooit voordien, helpend u beter maken, slimmere besluiten. De nieuwe gegevensanalyse en visualisatiehulpmiddelen helpen u belangrijke gegevenstendensen volgen en benadrukken. Of u financiële verslagen veroorzaakt of persoonlijke uitgaven beheert, geeft Excel u meer efficiency en flexibiliteit om uw doelstellingen te verwezenlijken.

    Outlook 2016
E-mail, kalenders en contacten die samenwerken.
Microsoft Outlook biedt premiezaken en persoonlijke e-mailbeheersinstrumenten wereldwijd aan meer dan 500 miljoen gebruikers aan. Met de versie van Outlook, brengt u een rijkere reeks ervaringen ertoe om aan uw communicatie behoeften op het werk, huis, en school te voldoen. Outlook verstrekt u productief met een ervaring van wereldklasse om te blijven en in aanraking met uw persoonlijke en bedrijfsnetwerken.

    Toegang 2016
Van de databasetoepassingontwerp en plaatsing hulpmiddel om spoor van belangrijke informatie te houden.
De toegang machtigt u om het grootste deel van uw informatie te maken -- zelfs als u geen databasedeskundige bent. En, door onlangs toegevoegde Webdatabases, vergroot het de macht van uw gegevens, die het te volgen, te rapporteren, en aandeel met anderen gemakkelijker maken. Uw gegevens zullen nooit verder weg dan uw dichtste Webbrowser zijn.

    PowerPoint 2016
Uw presentaties, professioneler dan ooit.
Microsoft PowerPoint geeft u meer manieren om dynamische presentaties met uw publiek tot stand te brengen en te delen dan ooit voordien. Opwekkend nieuwe audio en visuele mogelijkheden hulp vertelt u een kernachtig, cinematic verhaal dat zo gemakkelijk is te creëren aangezien het aan horloge krachtig is. Met nieuwe en betere hulpmiddelen voor video en foto's bewerken, dramatische nieuwe overgangen, en realistische animatie, kunt u poetsmiddel aan presentaties toevoegen die uw publiek zullen fascineren. Bovendien laat PowerPoint u toe om gelijktijdig met andere mensen te werken of uw presentatie online te posten en tot het toegang te hebben van vrijwel overal het gebruiken van het Web of uw smartphone.

    OneNote 2016
Uw digitaal notitieboekje waar u elk van uw nota's en informatie kunt verzamelen.
Microsoft OneNote geeft u de uiteindelijke plaats om uw informatie in een enige, gemakkelijk-aan-toegangsplaats op te slaan en te delen. Vang tekst, beelden, video en audionota's met OneNote om uw gedachten, ideeën, en belangrijke dadelijk beschikbare informatie te houden. Door uw notitieboekjes te delen, kunt u nota's met andere mensen op uw netwerk nemen en gelijktijdig uitgeven, of enkel iedereen gemakkelijk synchroon houden en bijgewerkt. U kunt OneNote op de weg met u ook nemen door uw online notitieboekjes te posten en tot hen toegang te hebben van vrijwel overal het gebruiken van het Web of een smartphone.

    Uitgever 2016
Creeer gemakkelijk snel professioneel uitziendepublicaties en.
Microsoft-de Uitgever helpt u, een brede waaier van professioneel-kwaliteit publicaties en marketing materialen tot stand brengen personaliseren en delen. Met Uitgever, kunt u gemakkelijk uw bericht in een verscheidenheid van publicatietypes meedelen, die u tijd en geld besparen. Of u brochures creeert, kunnen de bulletins, de prentbriefkaaren, de groetkaarten, of de e-mailbulletins, u kwaliteitsresultaten leveren zonder grafische ontwerpervaring te vereisen. Krijg de baan de eerste keer die net wordt gedaan met
FAQ
 
Bureau Kleinhandelsdoos:
Office 2019-huis en bedrijfs dvd pak
Office 2016 pro plus
Office 2016 Pro plus Kleinhandelspak
Het Standaard Kleinhandelspak van Office 2016
Het Huis en de zaken van Office 2016 (met CD)
Het Huis en de zaken van Office 2016 voor MAC
Office 2016-Huis en studenten Kleinhandelspak
Office 2013 Pro plus Kleinhandelspak
Het Standaard Kleinhandelspak van Office 2013
Het Huis en de zaken van Office 2013
 
 

de Online Activering met 64 bits met 32 bits Office 2016 van DVD Pro plus Levengarantie 0

 

de Online Activering met 64 bits met 32 bits Office 2016 van DVD Pro plus Levengarantie 1

 

Het verschepen Termijnen:

 

de Online Activering met 64 bits met 32 bits Office 2016 van DVD Pro plus Levengarantie 2

 

Contacteer me voor nadere informatie:

Skype: daiqinghua007

E-mail: 2591472763@qq.com

 

Contactgegevens
Haifu Software Trading Co,Ltd

Contactpersoon: Dai

Tel.: +8613913108711

Direct Stuur uw aanvraag naar ons