Beperkte de Handelsmaatschappij van de Haifusoftware is een Microsoft Verklaarde Partner (MCP), aangezien een met een prijs bekroonde verkoper van uw favoriete software, Ons doel de beste prijzen moet aanbieden, en ervoor zorgen dat u het beste product vindt om uw behoeften te passen.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMicrosoft Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012r2 Onderneming met 64 bits, Server 2012 Uitgaven Volledige Kleinhandelsdoos

Windows Server 2012r2 Onderneming met 64 bits, Server 2012 Uitgaven Volledige Kleinhandelsdoos

64 Bit Windows Server 2012 R2 Enterprise , Server 2012 Editions Full Retail Box
64 Bit Windows Server 2012 R2 Enterprise , Server 2012 Editions Full Retail Box

Grote Afbeelding :  Windows Server 2012r2 Onderneming met 64 bits, Server 2012 Uitgaven Volledige Kleinhandelsdoos Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Microsoft
Certificering: LIFE Time For Activation Item
Modelnummer: Gloednieuwe
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10pcs
Prijs: Contact us
Verpakking Details: -Doos
Levertijd: 1-2 het werkdagen
Betalingscondities: De Bankoverdracht W&U van WU T/T Ali Dhgate
Levering vermogen: 200000pcs/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Versie:: Kleinhandelspak Activering:: Ja
Media:: met 32 bits merk: Microsoft
Hoog licht:

De Uitgave van het Windows Server 2012r2 standard

,

venstersserver 2012 r2-versies

De echte van de kleine Volledige Kleinhandelsdoos met 64 bits bedrijfsvenstersserver 2012
 
Gedetailleerde Productomschrijving
Versie: Kleinhandelspcak Media: met 32 bits
Activering: JA Garantie: Het LEVENStijd voor Activeringspunt
Taal: Engels (Facultatief) Toepassing: Internationaal (Globaal Gebied)
 

Microsoft Windows Server 2012r2 Hoofdzaak, Kleinhandels Kleinhandelsdoos met 64 bits, de Volledige van de Dooswindows server 2012

van hem is abrandnew, fabriekssealedpackage van het 64 bits van de Microsoft Windows Server 2012r2 Hoofdzaak. Het is de volledige kleinhandelsversie--NOTAcademic, OEM, niet voor Wederverkoop, Proef, Promotie, of Verbetering. Dit is precies wat u belangrijke detailhandels en online verkopers zou inkopen. Microsoft SKU is G3S-00587.
Beschrijving: De ideale server voor kleine onderneming, Windows Server 2012r2 Hoofdzaak vereenvoudigt de integratie van facultatieve cloud- toepassingen en de diensten zoals Microsoft Office 365 en Windows Azure. De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak kan helpen de tijd, de inspanning, en het geld minimaliseren u aan IT doorbrengt.
Integreer de wolkendiensten
Wanneer geïntegreerd met Office 365, kunt u uw gebruikersaccounts tot stand brengen zodra in Windows Server 2012 R2 de Hoofdzaak en een bijbehorende brievenbus automatisch tegelijkertijd worden gecreeerd. De gebruikerswachtwoorden zijn gesynchroniseerd tussen de Hoofdzaakserver en de Office 365-dienst zodat ondertekenen de gebruikers op dezelfde manier die hetzij tot lokale of cloud- middelen toegang hebben. De integratie met Windows Azure-Steun vult uw lokale serversteunen met de cloud- dienst aan die uw zaken-kritieke gegevens in een hoogst veilig, offsite datacentrum opslaat.
Bescherm uw gegevens
De serversteunen worden gevormd gebruikend een eenvoudige tovenaar. U kunt uit de facultatieve cloud- reservediensten, zoals Windows Azure-Steun, voor een gelijke grote mate van bescherming ook voordeel halen. De cliëntsteunen worden gevormd om dagelijks voor elke PC te lopen die aan het Hoofdzaakmilieu wordt aangesloten en u toe te staan om individuele dossiers en omslagen, of zelfs een volledige PC te herstellen, aangezien u wanneer het vervangen van een defecte harde aandrijving of bevordering van een ouder hardeschijfstation zou doen. De persoonsgegevens kunnen gemakkelijk met Bestandsgeschiedenis, een nieuwe eigenschap van Windows 8-cliënten worden beschermd, die centraal kan van uw Hoofdzaakserver worden gevormd en worden beheerd.
Servervirtualisatie
Als u een kleine onderneming in werking stelt, wilt u zich bij het runnen van het, niet concentreren bij het beheren van een IT infrastructuur. De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak kan helpen de tijd, de inspanning, en het geld minimaliseren die u aan IT doorbrengt.
Verstrek veilige externe toegang
De Windows Server 2012r2 Hoofdzaak verstrekt verscheidene opties voor externe toegang, met inbegrip van Ver Web Access (RWA), een hoogst veilige manier voor gebruikers en beheerders om hun Webbrowsers aan toegangsdossiers en omslagen, clientcomputers, en servers te gebruiken. De mijn Server app voor Windows 8 en Windows 8 rechts is een moderne en aanraking-vriendschappelijke manier om tot uw dossiers en omslagen toegang te hebben, evenals lichte beheertaken uit te voeren van Desktops, laptops, en tabletapparaten.

 

Aandacht:

 
1.Weprovide computersoftware, bureausoftware, systeemsoftware.
2.We verstrekken hoogstaande, lage prijs, hoge serviceproducts.

doubtcan 3.If thequalityof kopenatryPCs1, youwill findthisisa goed product.

4. Al onze software100%deechtesleutelkanzijnactived.

 

Skype: daiqinghua007

E-mail: 2591472763@qq.com

 

Productmarkeringen: COA-bureau win8.1

Contactgegevens
Haifu Software Trading Co,Ltd

Contactpersoon: Dai

Tel.: +8613913108711

Direct Stuur uw aanvraag naar ons